• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Terrastegels kopen

De mooiste terrastegels die je kunt kopen zijn natuurlijk van een goed merk. Dan heb je immers pas de garantie dat je met een goed eindproduct te maken hebt. En als je een nieuw terras gaat aanleggen of de oude tegels van het bestaande terras gaat vervangen, wil je wel meteen goed materiaal in huis halen. Een terras heb je uiteraard voor jaren, niet om elk jaar opnieuw aan te leggen. Met het meubilair en de aankleding kun je makkelijker wisselen en dit is ook leuk om te doen. Om een lang verhaal kort te maken: de tegels moeten meteen goed zijn, in verband met de investering in geld en tijd. Zo zijn er terrastegels van Eck-stone en Stonewish die een ruime keuze in hun assortiment bieden. Er zijn zowel natuurstenen terrastegels als keramische terrastegels. Wat denk je bijvoorbeeld van de speelse flagstones in warme terracotta kleuren of de strakkere stenen van Belgisch hardsteen? Of het nu om rechthoekige tegels gaat of natuurlijke vormen, bij Eck-Stone hebben ze het allemaal.  

Terrastegels kopen in Breda bij Bart poppelaars tuinmaterialenDiverse soorten terrastegels

Terrastegels kopen met gemak

Wanneer je weet wat je wilt is het gemakkelijk om terrastegels te kopen. Bij Bart Poppelaars Tuinmaterialen in Breda en omgeving ben je aan het juiste adres. Je kijkt naar de vormen en kleuren die beschikbaar zijn en meet het terras nauwkeurig op. Na het schetsen van een voorlopig ontwerp kun je alle materiaal op een rijtje zetten. Een bestelling plaatsen is een fluitje van een cent en binnen de afgesproken termijn is de bestelling klaar om opgehaald te worden. Zo heb je binnen een mum van tijd alle materialen aan huis om het terras aan te leggen. Indien je hiermee onvoldoende ervaring hebt schakel dan de expert in om de dienst te verlenen. Hij legt de terrastegels die je hebt gekocht in elke vorm die je wenst, als strak terras of als kronkelend pad naar de vijver achter in de tuin. Vergeet niet dat een goede en stevige  ondergrond erg belangrijk is om het terras of pad lang mooi te houden. En het liefst wil je een tegel die waterpas ligt, maar je wilt ook dat het water er bij regen goed vanaf stroomt en niet te lang op de tegels blijft liggen. Een ervaren vakman weet hoe hij dit aan moet pakken.

Verschillende soorten terrastegels bestellen

Goedkope terrastegels kunnen betontegels zijn. Vroeger kreeg je deze alleen in het formaat dat je nu nog op de Nederlandse stoepen ziet. Maar de tijden zijn veranderd en als je grote betonnen terrastegels wilt kopen dan is dat geen probleem meer. Er zijn zelfs verschillende kleuren in het beton mogelijk. Een groot terras oogt nog steeds groter met grote tegels. Maar ook een klein terras kun je optisch vergroten door grote tegels te gebruiken. Ga vooral ideeën opdoen in jouw omgeving, Pinterest of bij openbare tuinen. Zo krijg je een goed beeld van het terras met het formaat tegels en of dat bij jouw tuin past.

Terrastegels kopen en het terras opknappen

Terrastegels kopen in Breda is geen probleem meer. Bij Bart Poppelaars tuinmaterialen vind je kwaliteitsmerken zoals Eck-Stone en Stonewish in het assortiment en ben je verzekerd van ruime keuzemogelijkheden. Misschien is het zelfs wel te veel keuze en ga je gewoon op jouw gevoel af bij al het moois voor terrassen. Heb je reeds een terras en wil je jouw oude tegels kwijt? Kijk dan of er buren zijn die je er blij mee kunt maken. Vaak is er na een schoonmaakbeurt nog wel vraag naar en zo houd je er misschien wat geld aan over. Wanneer je een grote tuin hebt kun je ze ook op een andere plek kwijt. Zo kun je achter het tuinhuis een paar tegels leggen om de regenton op te plaatsen of je hout op stapelen. In de moestuin leg je nu dat paadje aan met de oude terrastegels om ook bij minder goed weer te kunnen oogsten. Gooi dus niet meteen de oude tegels weg.

Terrastegels kopen?

Het terras onderhouden

Na terrastegels kopen en (laten) leggen wordt het daarna tijd voor onderhoud. Bij regelmatig reinigen en onderhouden heb je het langst plezier van het mooie terras. Als jouw terras niet overkapt is en onder of dichtbij bomen of struiken ligt kan er een groene aanslag ontstaan. Veelal wordt naar chemische middelen gegrepen om de groene aanslag te verwijderen. Maar je kunt met water en een stevige bezem goed werk verrichten. Om de groene aanslag te voorkomen houd je het liefste het terras zo vrij mogelijk van bladeren. Hiermee voorkomt je dat de kleur van de terrastegel verandert en zo heb je het langst plezier van een prachtige terras. Heb je vragen of advies nodig? Kom langs bij Bart Poppelaars tuinmaterialen in Breda waar onze experts voor je klaar staan.

Kom terrastegels kopen bij GSB Poppelaars in de regio Breda!

Bart Poppelaars Tuinmaterialen bestaat al ruim 25 jaar en is in de regio Breda een bekend adres. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Allerlei soorten bestrating
  • Betonklinkers
  • Getrommelde en/of gebakken stenen
  • Tegels van natuursteen tot keramische tegels in allerlei maten en uitvoeringen
  • Kunstgras
  • Douglas hout voor diverse doeleinde zijn ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar
  • Het is ook mogelijk om bij ons hout of overkappingen van douglas op maat te bestellen

Het assortiment bestaat verder uit allerlei andere benodigdheden voor de tuin zoals grind, verlichting, verf etc. Kortom de complete aanleg van jouw droomtuin kan in overleg door ons verzorgd worden. Kortom een bezoek aan onze showtuin en showroom is zeker de moeite waard! Bezoek ons op zaterdag en profiteer van de gratis 3-D ontwerp mogelijkheid.

Weidehek 5

4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl