• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Sierbestrating Breda

Sierbestrating kopen in Breda? Wanneer je op zoek gaat naar sierbestrating in Breda en omgeving zie je al snel dat je met het merk Garden Stones & Basics in het assortiment heel veel keuze hebt. Sierbestrating heeft van oudsher wellicht een wat oubollig imago, maar je zult je verbazen over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn als het gaat om het bestraten van jouw pad of jouw terras. Laat je verrassen door het verschil in uitstraling dat er mogelijk is bij sierbestrating. Er valt meer te ontdekken dan je denkt. Bij Bart Poppelaars kunt u rekenen op een deskundig advies.

Diverse soorten sierbestrating Breda Sierbestrating en andere tuinmaterialen Bedra

Rustieke sierbestrating in Breda

Met onze sierbestrating in Breda kun je alle kanten op. Je kent ze vast wel: die gezellige, slingerende klinkerpaadjes die in veel tuinen te vinden zijn. Meestal zijn ze gelegd met zogenaamde getrommelde stenen. Dat zijn stenen die kunstmatig verouderd zijn, waardoor ze rustiek en nostalgisch ogen. En dat terwijl ze fonkelnieuw zijn. Maar ook de legwijze van de stenen speelt een belangrijke rol. Er bestaan namelijk verschillende legverbanden: hoe laat je de stenen ten opzichte van elkaar verspringen zodat er een patroon ontstaat? Een eenvoudig patroon geeft rust, een drukker patroon is al snel wat speelser. Getrommelde stenen zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar en geschikt voor zowel pad als terras. In ons assortiment getrommelde sierbestrating bij Poppelaars inBreda voeren we de volgende merken:

  • Stonewish
  • Wienerberger
  • Michel Oprey.

Bij Bart Poppelaars Tuinmaterialen in Breda kunnen we je er alles over vertellen. We adviseren je graag, dus kom vooral even langs!

Moderne sierbestrating kopen

Smaken verschillen en misschien ben jij niet zo dol op die rustieke uitstraling. Gelukkig hebben we ook hele moderne sierbestrating in onze showroom in Breda. Als je van een traditionelere inrichting van jouw tuin wilt overstappen op een modernere uitstraling, dan kan een keramische of natuurstenen tegel uitkomst bieden. Zo heeft Michel Oprey een ruim assortiment natuursteen met een strakke look welke ook verkrijgbaar is bij GSB sierbestrating in Breda. Natuurstenen sierbestrating kopen kan in diverse standaardmaten en op deze manier kun je met grote tegels in een relatief korte tijd jouw tuin om laten toveren. Met kleinere tegels blijft de uitstraling strak, maar kun je een te bestraten oppervlak juist groter of kleiner laten lijken. Zo lijkt een pad langer als je de rechthoekige tegels in de lengte – met het pad mee – legt. Of juist breder als je de stenen in de breedte weg laat leggen. Het is allemaal mogelijk met onze sierbestrating in Breda. 

Zoek naar contrast

Juist de combinatie van strak en rustiek kan heel mooi uitpakken bij sierbestrating en tuininrichting. Planten, bomen en struiken in de vaste grond of in mooie potten maken de rand van een pad of de grens van een terras of tuin altijd speelser. Zo creëer je sfeer of doorbreek je een groot oppervlak. Denk je aan een terras met grote vierkante natuurstenen tegels? Plaats dan bijvoorbeeld grote potten met de momenteel zeer populaire siergrassen er in. De kleur van de potten en de sfeervolle siergrassen maken de moderne look af. In de winter kun je ook wat sfeer creëren met kerstboompjes & verlichting in de tuin. Het contrast tussen het terras en de beplanting maken het een spannend geheel. En vergeet vooral de standaard verlichting van de tuin niet. Hiermee kun je bepaalde accenten aanbrengen waarmee jouw terras nog meer tot zijn recht komt. Het gaat dus niet alleen om sierbestrating, maar om de hele inrichting van uw tuin in Breda en omgeving.

Sierbestrating kopen breda Sierbestrating combineren met planten breda

Sierbestrating voor ieder budget in Breda

Je hebt bij Garden Stones & Basics een ruime keuze, de prijzen hangen uiteraard samen met het materiaal sierbestrating dat je in onze showroom in Breda hebt uitgezocht. Goedkope sierbestrating is meestal van beton. Deze bestrating is sneller te fabriceren en goedkoper door de grondstoffen. Maar vergis je niet in het effect dat beton kan hebben in jouw tuin of bij jouw vijver. De betonnen tegels zijn namelijk makkelijk te onderhouden en strak te leggen. Je hebt er nauwelijks omkijken naar. Veel voortuinen die onderhoudsvriendelijk zijn worden van betontegels (met of zonder grindlaag aan de bovenkant) voorzien. Ga je liever voor een natuurstenen terras bij jouw buitenkeuken? Meet dan het oppervlak op en kijk naar het prijsverschil tussen de verschillende materialen. Er is bij Garden Stones & Basics in Breda sierbestrating te koop voor ieder budget.

Tips bij het kopen van sierbestrating

Wanneer je in de provincie Brabant op zoek gaat naar sierbestrating, bedenk dan van te voren wat jouw wensen zijn. Je kunt zelf een schets maken of een bureau een ontwerp laten tekenen. Bij Bart Poppelaars Tuinmaterialen is het mogelijk om een gratis tuinontwerp te laten maken. Sommigen mensen houden het ontwerp liever zelf in de hand, dus een ontwerp aanleveren kan ook. Kijk vooral op internet naar wat je mooi en praktisch vindt. En daarnaast is het huidige ontwerp van belang, welke vaste elementen wil je behouden en welke losse elementen wil je verplaatsen of vervangen. Op deze manier ontstaat een idee waarbij je zelf de materialen kunt kiezen. Om gevoel te krijgen bij de verschillende materialen en hun uitstraling ga je voor sierbestrating naar Bart Poppelaars Tuinmaterialen in Breda. Wij hebben in onze showtuin een ruim aanbod klaarstaan. Laat het lekkere weer maar komen, wij gaan graag voor je aan de slag!

Kom langs bij Garden, Stones & Basics in de regio Breda!

Al ruim 25 jaar is Bart Poppelaars Tuinmaterialen een vertrouwd adres voor sierbestrating en andere tuinmaterialen in de regio Breda. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bestrating en tuinmaterialen zoals:

  • betonklinkers, getrommelde en/of gebakken stenen
  • natuursteen tegels en keramische tegels in allerlei maten en uitvoeringen 
  • kunstgras
  • douglas hout

Het is ook mogelijk om hout of overkappingen van douglas op maat te laten maken en bestellen.

Het assortiment bestaat verder uit allerlei andere benodigdheden voor de tuin zoals grind, verlichting, verf etc. Zelfs de complete aanleg van jouw droomtuin kan in overleg door ons verzorgd worden. Kortom een bezoek aan onze showtuin en showroom is zeker de moeite waard!

Weidehek 5

4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl