• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Overkappingen kopen in Breda? Bij Bart Poppelaars Tuinmaterialen kun je terecht voor diverse soorten overkappingen. Vooral onze overkappingen van Douglas hout zijn erg populair. Dit hout is op de juiste manier bewerkt, waardoor het onderhoud gering is en het ziet er mooi natuurlijk uit. Een overkapping kun je voor verschillende doeleindes inzetten. Ontdek wat een overkapping in jouw tuin kan betekenen!

Uitgebreide overkappingen BredaOverkappingen Breda

Overkappingen voor verschillende doeleindes in Breda

Een overkapping is op vele verschillende manieren een mooie toevoeging aan je tuin:

  • Plaats een overkapping als verlengstuk van je woonkamer. Ben jij ook zo gek op het buitenleven? Dan wil je natuurlijk dat warme, gezellige gevoel ten alle tijden ook buiten ervaren. Verleng je woonkamer met een mooie overkapping, die je vastmaakt aan je huis. Je kunt er voor kiezen om de overkapping in dezelfde kleuren te laten schilderen of juist niet, voor een mooi contrast. Schaf gelijk terrasverwarming aan en laat de overkapping eventueel dichtmaken met glazen wanden, zodat je ieder seizoen kunt genieten van het buitenleven!
  • Misschien ben jij erg gesteld op je auto. Dan wil je natuurlijk dat deze altijd droog en veilig staat. Dit kan door de auto onder een overkapping te plaatsen. Natuurlijk is deze overkapping bepalend voor het aanzicht van jouw voortuin. Kies daarom voor een stijlvolle overkapping van Bart Poppelaars.
  • Een overkapping is ook een hele geschikte opbergplaats. Zet de tuinmeubelen veilig droog in de winter en als het erg hard stormt. De kussens kun je wel het best opbergen in een kist, maar deze kun je uiteraard ook onder de overkapping plaatsen.

Overkappingen kunnen dus op veel verschillende manieren worden ingezet en wij maken overkappingen op maat voor je tuin in Breda en omgeving.

Welk materiaal kiest jij voor jouw overkapping nabij Breda?

Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een onderhoudsvrije aluminium overkapping of een overkapping die bijna helemaal uit glas bestaat, maar dan moet dit wel iets zijn wat je mooi vindt. Bij Bart Poppelaars verkopen we daarnaast ook hele mooie houten overkappingen van topkwaliteit Douglas hout. Het hout heeft een mooie, warme uitstraling en dit past eigenlijk in iedere tuin. Je kunt namelijk kiezen voor licht of donker hout. Hout van Douglas is heel duurzaam en op een goede manier bewerkt, dus het gaat niet rotten. Het is wel slim om het hout minstens één keer per jaar opnieuw te oliën. De experts in onze showroom en showtuin kunnen je hier alles over vertellen.

Douglas houten overkapping BredaOverkappingen in Breda in alle soorten en maten

Uitgebreide en simpele overkappingen kopen in Breda

Maak de overkapping zo uitgebreid als je zelf wilt. Je kunt er een soort klein huisje van maken door de zijkanten dicht te maken en er een vloer in te leggen, maar je kunt het ook helemaal openlaten. De keuze is geheel aan jou. Wij maken overkappingen op maat in Breda. Ben je van plan om een overkapping te laten maken? Je kunt dit zelf doen of door ons laten doen. We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Neem een foto van je tuin mee naar onze showroom!

Kom overkappingen kopen in Breda!

Houten kapschuur overkapping Breda

Weidehek 5

4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl