• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen is een praktische oplossing voor iedereen die geen tijd heeft om dit zelf te doen. Daarnaast doe je er ook verstandig aan dit uit te besteden als je geen expertise in huis hebt om dit zelf te doen. Een vakman die dagelijks kunstgras aanlegt in tuinen garandeert namelijk door zijn ervaring een hoge mate van kwaliteit. Voor het vakkundig aanleggen van kunstgras in Breda en omgeving ben je bij Poppelaars aan het goede adres. Jouw tuin ondergaat in een mum van tijd een prachtige metamorfose en zo kun je heerlijk genieten van jouw kunstgrastuin.

Kunstgras laten leggen breda en omgeving Bart poppelaarsKunstgras laten leggen breda en omgeving Bart poppelaars

Voordelen van kunstgras laten leggen

Iemand die het vak van het leggen van kunstgras frequent uitvoert, werkt met goede materialen die ook goed onderhouden zijn. Je ziet bij het leggen:

  • dat er niks ontbreekt
  • dat er niet gezocht hoeft te worden naar hoe banen kunstgras op elkaar aangesloten dienen te worden
  • dat het leggen of verlijmen van grotere stukken vlekkeloos verloopt.

Een ervaren kunstgraslegger bij Bart Poppelaars tuinmaterialen kan je tips geven voor de beginperiode of voor het onderhoud op de langere termijn. Zo geniet je de komende jaren van mooi gelegd en kwalitatief goed kunstgras.

Tips bij het leggen van kunstgras

De vakman die je inhuurt, neemt niet alleen goed materiaal mee naar jouw tuin om de aanleg te doen, maar hij weet ook hoe de situatie in jouw tuin is en hoe de banen kunstgras het beste gelegd kunnen worden. Als er nog verschillende opties zijn, bespreekt hij deze direct met je voordat hij start met de aanleg van het kunstgras in jouw tuin. Behalve het goede materiaal waarmee hij werkt weet de vakman ook welke merken goed kunstgras leveren, zoals GSB Grass en Tulp Grass. Hij moet er immers regelmatig mee werken en doet dat ook het liefste met kwalitatief goede producten. Zo weet je zeker dat zowel de kwaliteit van het laten aanleggen van het kunstgras én de kwaliteit van het kunstgras zelf prima in orde is. Twijfel je niet langer? Neem dan direct de beslissing om jouw kunstgras te laten leggen! Contacteer ons van Bart Poppelaars tuinmaterialen of kom gezellig langs in onze showtuin.

Kunstgras laten leggen in Brabant

Indien kunstgras wilt laten leggen in Breda of de directe omgeving van Breda dan heb je volop keuze. Er zijn diverse soorten kunstgras waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de keuze uit diverse kleuren, zoals wat zachter mosgroen of feller diepgroen. Het kwaliteits- en prijsverschil zie je echter vooral aan de compactheid van de grasvezels in de grasmatten. Als kunstgras meer grasvezels heeft, ervaar je namelijk meer veerkracht. Bij minder grasvezels bemerk je het tegenovergestelde. Kunstgras zal altijd voldoende grasvezels hebben om een prachtige uitstraling te garanderen, maar als je het kunstgras intensief gaat gebruiken dien je van te voren te beslissen of je voor de hogere kwaliteit wil gaan. Zo is het bestellen van kunstgras zo gepiept en heb je de vakman binnen de kortste keren over de vloer om het kunstgras te laten leggen.

Kunstgras laten leggen breda en omgeving Bart poppelaarsKunstgras laten leggen breda en omgeving Bart poppelaars

Kosten kunstgras laten leggen

Voor de prijs hoef je het gelukkig niet te laten. Er wordt een prijs per vierkante meter berekend voor het kunstgras zelf en je weet bij de opname van de bestelling precies wat je voor het kunstgras gaat betalen. Voor het laten leggen van kunstgras wordt een uurtarief gehanteerd en door de kenmerken van jouw tuin met de vakman te bespreken kun je ook hier een inschatting van meekrijgen. De ervaring leert dat de expert goed weet hoeveel tijd hij met het leggen van het kunstgras kwijt is. De prijs van het kunstgras zelf en de prijs van het laten leggen van kunstgras bepaalt zo uiteindelijk de totale prijs. Een groot voordeel wat betreft de kosten van kunstgras is dat je na aanleg met kunstgras aanzienlijk kosten bespaard ten opzichte van normaal gras. 

  • Je hoeft niet jaarlijks nieuwe verlengkabels te kopen als je met de elektrische grasmaaier weer eens een verkeerde route hebt genomen
  • Je hoeft ook geen benzine of olie voor de benzinemaaier te kopen of regelmatig onderhoud aan de maaier te plegen
  • Je hebt geen uitgaven meer voor het maaien van gras en doordat je niet hoeft te maaien houd je zelfs meer tijd over om te genieten van de kunstgras tuin

En zeg nu zelf: wat is er voor jouw kostbaarder dan vrije tijd? Geniet daarom van een mooi gazon en laat jouw kunstgrastuin aanleggen door een ervaren vakman van Poppelaars Tuinmaterialen.

Kom langs bij Garden, Stones & Basics in de regio Breda!

Ben je op zoek naar allerlei soorten tuinmaterialen in Breda en omgeving? Dan ben je bij Bart Poppelaars Tuinmaterialen aan het juiste adres. Wij bestaan al ruim 25 jaar en zijn voor velen een vertrouwd adres. Ons assortiment gaat van betonklinkers tot getrommelde en/of gebakken stenen en van natuursteen tegels tot keramische tegels in allerlei maten en uitvoeringen. Wij hebben kunstgras en douglas hout altijd ruim op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Ook hout of overkappingen van douglas hout op maat kun je bij ons bestellen.

Het assortiment bestaat verder uit allerlei andere benodigdheden voor de tuin zoals grind, verlichting, verf etc. Zelfs de complete aanleg van jouw droomtuin kan in overleg door ons verzorgd worden. Kortom een bezoek aan onze showtuin en showroom is zeker de moeite waard. Voor kunstgras aanleggen bent u bij Poppelaars aan het juiste adres, kom snel eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken!

Locatiegegevens

Weidehek 5
4824 AT Breda
076-5410293
info@bartpoppelaars.nl