• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Goedkope Terrasoverkapping

Op zoek naar een goedkope terrasoverkapping? Om verschillende redenen kun je er voor kiezen een terrasoverkapping aan te schaffen. Het kan om een overkapping boven de auto gaan, zodat deze ook bij minder goed weer lekker droog staat. Ook kan een overkapping het verlengstuk van jouw huis zijn, door een overkapping aan het huis te plaatsen. Maar het kan ook achter in de tuin geplaatst worden om een heerlijke hoek te creëren bij de vijver of moestuin. Je hebt alle gemak van schaduw en je zit uit de wind. Zo kun je zelfs met de eerste lentezon al heerlijk buiten tijd doorbrengen. En indien je ook in de winterperiode wilt genieten van jouw goedkope terrasoverkapping, zijn er mooie buitenkachels die je warm houden onder de overkapping. Garden Stones & Basics (GSB) heeft een ruime keuze goedkope terrasoverkappingen van goede kwaliteit in het assortiment.

Goedkope overkapping in Breda Bart poppelaars tuinmaterialen Douglas kapschuur Breda Bart Poppelaars

Geniet van jouw goedkope terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van GSB hoeft niet duur te zijn. Het ligt vooral aan het materiaal van de terrasoverkapping dat je wenst. Zo kan een overkapping van aluminium zijn, maar er zijn ook mooie houten constructies. Bij een houten overkapping gemaakt van Douglas hout heb je een stevige constructie die mooi vergrijst na verloop van tijd. Wil je de originele houtkleur van Douglas hout behouden? Dan kun je het hout behandelen met een laag olie of beits. Je kunt het zelfs lichter maken door een white wash te gebruiken. Houdt er rekening mee dat wanneer je Douglas hout jaarlijks van een nieuwe laag olie of beits voorziet, het veel langer mee gaat dan zonder enige behandeling. Bij het regelmatig plegen van onderhoud kun je de leeftijd van jouw goedkope overkapping zelfs bijna verdubbelen. Kortom de levensduur komt voor een deel neer op de de tijd en moeite die je in het onderhoud wilt steken.

De kwaliteit en uitstraling van Douglas hout

Geniet van de voordelen van Douglas hout:

  • Met Douglas hout heb je een stevige overkappingsconstructie die kwalitatief sterk is.
  • Het hout is duurzaam en de binnenkant van de naaldboom is veel dieper van kleur dan de buitenkant. De kern is namelijk roodbruin, terwijl de buitenlaag heel licht geel is.

De goedkope overkapping kun je in verschillende maten bestellen. Afhankelijk van de ruimte die je ter beschikking hebt en de dikte van het Douglas hout die je wenst, kun je de bestelling plaatsen. Indien je voor het plaatsen van jouw bestelling hulp wenst bij het ontwerp, kun je altijd eerst kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn om vervolgens aan de hand van sfeerimpressies te zien of het past binnen de bestaande inrichting van de tuin of voortuin. Reeds aangeschaft tuinmeubilair past bijna bij elk soort overkapping. Hierover hoef je je niet druk te maken. En soms maakt een contrast de totale uitstraling veel speelser.

Overkapping van Douglas houtMooie overkapping voor in de tuin

 

Tips bij de aanschaf van een terrasoverkapping

Als je weet welk materiaal je wenst voor jouw goedkope terrasoverkapping ben je al een heel eind. Jouw materiaalkeuze heeft namelijk gevolgen voor de dikte van de constructie en het soort onderhoud dat de overkapping vraagt. Denk van te voren na over het doel van de overkapping. Zo kan een constructie dichterbij of verder van het huis af geplaatst worden. Daarnaast kun je een open of half open overkapping overwegen. Je kunt het voorzien van een dicht dak dat in meer of mindere mate licht doorlaat. Of je kunt het open laten en er een een klimplant langs en overheen laten groeien. Wanneer de betaalbare overkapping dichtbij de moestuin komt te staan maak je er een dakgoot langs om het water op te vangen. Jouw moestuin water geven wordt zo een fluitje van een cent. En zo help je het milieu ook een handje.

Goedkope terrasoverkapping kopen in Brabant

Ben je op zoek naar een goedkope terrasoverkapping in Breda of omgeving? Dan ben je bij Bart Poppelaars tuinmaterialen in Breda en omgeving op de juiste plek aanbeland. Door de diversiteit en kwalitatieve constructies van overkappingen maak je hierin altijd een goede keuze. Een mooie overkapping kan extra vierkante meters gebruiksruimte toevoegen aan je huis. Het is een praktische oplossing indien je buiten nog voldoende ruimte over hebt en binnen kampt met te weinig ruimte. Een overkapping aan huis kan ingericht worden met tuinmeubelen die bestand zijn tegen weer en wind. Met deze extra ruimte kun je ook het één en ander opbergen zoals een rek voor schoenen en tuinlaarzen. Die hoeven het huis niet meer in! Dit schept binnen in de hal weer ruimte en je voorkomt dat alle viezigheid mee naar binnen wordt gesleept. Een betaalbare overkapping kan dus ook een uiterst praktische oplossing voor jou zijn. Kom naar Bart Poppelaars voor standaard overkappingen of terrasoverkappingen op maat. 

Een bezoek aan de showroom met overkappingen te Breda

Bart Poppelaars Tuinmaterialen bestaat al ruim 25 jaar en is voor de regio Breda een vertrouwd adres. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bestrating, van betonklinkers tot getrommelde en/of gebakken stenen en van natuursteen tegels tot keramische tegels in allerlei maten en uitvoeringen. Kunstgras en douglas hout zijn altijd op voorraad en als je wat meer nodig heeft dan kunnen wij voor snelle levering zorgdragen. Het is ook mogelijk om hout of goedkope overkappingen van douglas op maat te bestellen. Kom snel eens bij ons langs!

Het assortiment bestaat verder uit allerlei andere benodigdheden voor de tuin zoals:

  • Siergrind
  • Tuinverlichting
  • Verf voor buiten
  • Blokhutten en ander tuinhout

Zelfs de complete aanleg van jouw droomtuin kan in overleg door ons verzorgd worden. Kortom breng een bezoek aan onze showroom, heb je op zaterdag tijd? In dat geval kunnen wij ook helpen met een gratis 3D ontwerp van de eventuele nieuwe tuin.

Weidehek 5

4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl