• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Bestrating kopen

Wie op pad gaat om nieuwe bestrating te gaan kopen komt voor een zee aan keuzemogelijkheden te staan. Je hebt namelijk niet alleen maar keuze uit verschillende maten, er zijn ook diverse soorten bestrating. En voor alle soorten en maten is iets te zeggen. Wil je in rap tempo een oprit aanleggen? Dan kies je wellicht voor siergrind dat makkelijk en snel geplaatst is. Een sierlijk pad naar het einde van de tuin kun je met klinkers of getrommelde stenen bereiken. En een looppad door de moestuin kan weer eenvoudig met een betonnen tegel, die ook weer makkelijk verplaatst kan worden als de moestuin na de winter opnieuw ingedeeld wordt. Welke bestrating je gaat kiezen begint bij het waarom van bestraten. Bij Bart Poppelaars tuimaterialen in Breda en omgeving ben je aan het juiste adres.

Doel van bestrating kopen

Allereerst ga je na wat precies het doel van de nieuwe bestrating is:

  • Als je bestaande bestrating gaat vervangen weet je al wat de afmeting is en hoef je alleen naar iets ter vervanging op zoek dat je bevalt. Je blijft waarschijnlijk bij dezelfde maat bestrating of je kiest juist precies het tegenovergestelde om een ander effect te bereiken.
  • Maar als je nu een tuin hebt die veel onderhoud vraagt, wil je wellicht het grootste deel van het groen vervangen door betaalbare bestrating.
  • Veel mensen willen wel een aangename en sfeervolle tuin, maar willen hier niet het hele weekend in moeten werken om vervolgens te moe te zijn om te genieten van het resultaat. Als je in deze categorie valt of je kan het onderhoud van jouw tuin fysiek niet meer goed aan, dan is bestraten een prima oplossing. Een onderhoudsvrije tuin wordt niet alleen door jou, maar door veel meer mensen vanwege diverse uiteenlopende redenen geprefereerd.

Bestrating op verschillende manieren

Bestrating kopen kan dus voor verschillende elementen om het huis. Bij alle soorten bestrating is het raadzaam om na te denken over de rand van de bestrating. Het siergrind houd je alleen op zijn plek door het goed af te bakenen met een afscheiding. Als je dit niet doet verdwijnt het siergrind beetje bij beetje in de rand van de border of bij de buren. Om het grind keurig op zijn plek te houden plaats je het beste een grindstabilisator. Dit zijn matten met voorgevormde vakken die je op maat kunt maken om op elke plek in jouw tuin het grind vast te houden. Op deze manier kun je veel langer genieten van jouw mooie grindtuin en is jaarlijks aanvullen overbodig. Dit voorkomt ook licht kleurverschil.

Bestrating kopen en leggenBestrating kopen of leggen

Centraal in Breda bestrating kopen

Wanneer je bestrating gaat kopen in Breda of omgeving ben je op de goede plek terecht gekomen. Kwalitatieve merken die je kunnen aanspreken zijn Kijlstra en Stonewish. Zowel het merk Stonewish als Kijlstra leveren hoogwaardige en onderscheidende bestratingsproducten. Veel klanten zijn je voorgegaan en zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat. Voor het aanleggen van jouw oprit of een ander soort bestrating in Breda hoef je dus niet meer verder te zoeken. Je kunt alle mogelijkheden voor jouw perceel eerst bekijken en jouw ontwerp aanpassen tijdens het proces. Ook een bezoek aan voorbeeldtuinen of een wandeling door een nieuwe woonwijk kan veel inzicht verschaffen in welke nieuwe materialen er voor bestrating in omloop zijn. Vaak zie je aan het uiterlijk soms niet eens dat het om een nieuw product gaat. Zo is het tegenwoordig mogelijk om trommelstenen van beton als bestrating te kopen. Het uiterlijk van de trommelsteen blijft gelijk, maar omdat je een andere grondstof als basismateriaal hebt gekozen kun je wel op de aanschafprijs besparen!

De beste bestrating kopen

Wat de beste bestrating voor je is kan niemand anders bepalen. Je hebt een doel, je prefereert een bepaald materiaal, kleur en een vorm en daarmee kun je met ons in gesprek gaan om vervolgens een offerte of bestelling te plaatsen. Houd er rekening mee dat het leggen van zowel grote als kleine bestratingsmaterialen een specifiek vak is. Dus als je lang wilt genieten van een pad of terras dat bestraat gaat worden laat je dit het liefste aan de expert over. Hij heeft jarenlange ervaring en weet een oppervlak mooi te bestraten. Hij kan je ook advies geven over het onderhoud zodra het gelegd is. Twijfel daarom niet om bij het kopen van bestrating ook direct een prijsopgave voor het laten leggen van de bestrating op te vragen. Zo weet je in één keer waar je aan toe bent en kan de voorpret beginnen. Neem contact met ons op of kom langs!

Bestrating kopen, GSB expert in Breda Grind bestrating in breda kopen

Bezoek Garden, Stones & Basics in Breda!

Bart Poppelaars Tuinmaterialen bestaat al zeker 25 jaar en is een adres met een goede naam in de regio. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Diverse soorten tuintegels, betonklinkers tot getrommelde en/of gebakken stenen en van natuursteen tegels tot keramische tegels in allerlei verschillende maten.
  • Kunstgras
  • Douglas hout voor bijvoorbeeld een vlonder zijn ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar. Het is ook mogelijk om hout of overkappingen van douglas op maat te laten bouwen.

Ons artikelaanbod bestaat verder uit allerlei andere benodigdheden voor de tuin zoals grind, verlichting, verf, schuttingen en meer. de complete aanleg van jouw droomtuin kunnen wij voor je realiseren. Kortom een bezoek aan onze showtuin en showroom is zeker een keer de moeite waard! Een extra voordeeltje is dat wij op zaterdag gratis een 3-D ontwerp maken van jouw potentiele tuin. Kom snel bij ons langs om bestrating te kopen!

Weidehek 5

4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl