• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Het buitenleven is heerlijk en in de zon is het fantastisch vertoeven. Maar soms schijnt de zon net even iets te fel. Een schaduwdoek kan hierbij het verschil maken. Reken af met de vervelende hinder van de zon, maar lever niet in op gemak, stijl en comfort.

Schaduwdoeken, ook wel zonnezeilen of zonneschermen genoemd, zijn doeken van de hoogste kwaliteit die lang mee gaan en geen vuil opnemen. Met een schaduw oplossingen creëer je een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel. Wil je zelf een schaduwplek maken op je terras of in je tuin? Met onze vierkante palen en balken en een zonnedoek creeër je binnen enkele uren een heerlijk terras. De topkwaliteit schaduwdoeken zijn gemaakt van zeer sterk HTPE geknoopt doek, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Er zijn doeken waar je schaduw mee kunt creëren om lekker koel te blijven, maar er zijn ook doeken die waterdicht zijn en net net zoveel schaduw geven als de andere doeken. Dat betekent buiten kunnen blijven zitten als het regent, heerlijk en gemakkelijk. Deze doeken zijn geschikt om buiten te blijven hangen.

 

Contactformulier/Prijsaanvraag

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinhout en tuinafscheiding